Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Булфото, архивВладимир Путин възложи на правителството през август

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Булфото, архивВладимир Путин възложи на правителството през август
Коментари Харесай

Путин дава по десет хиляди рубли на семейства с деца на възраст над шест години

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Булфото, списък

Владимир Путин разпореди на държавното управление през август да даде еднократни заплащания от 10 хиляди рубли на фамилии с деца от шест до 18 години. Това се споделя в инструкцията след известието до Федералното заседание, оповестено на уеб страницата на Кремъл.

В същото време е належащо да се обезпечи специфична процедура за заплащания за студенти с увреждания. Правителството би трябвало да рапортува за осъществената работа до 1 септември.

По-рано шефът на Министерството на труда Антон Котяков съобщи, че над 17 милиона фамилии, отглеждащи деца в учебна възраст, ще получат еднократно заплащане през август. За да го получите, е задоволително да подадете едно заявление - това може да се направи както документално в MFC, PFR клон или органи за обществено обезпечаване, по този начин и онлайн. Не е нужно да събирате спомагателни документи.

В посланието си до Федералното заседание Владимир Путин разгласи нови ограничения за подкрепяне на фамилии с деца. По-специално, те приказваха за решение на проблеми с издръжката и въвеждане от юли на заплащания в размер на 5650 рубли на месец за деца от фамилии с един родител на възраст от осем до 16 години. Държавният глава също по този начин инструктира да заплати напълно болничния за развъждане на дете до седем години. Освен това бременните дами, които се оказват в затруднено финансово състояние, ще получават 6 350 рубли на месец. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР